Hos Den Sociale byder vi dig varmt velkommen til en oplevelse fyldt med smag og hygge. Her kan du nyde lækre hjemmelavede måltider i en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor fællesskab og nærvær er i centrum. Vi skifter dagens ret fra gang til gang, og vores menu fornyes hver måned med fristende retter, der altid er lavet fra bunden med sæsonens friske råvarer.
Middagen serveres hver mandag, onsdag og fredag kl. 19:00, og hyggen fortsætter helt til kl. 21:00 (fredag til kl. 22:00).
Husk at reservere din plads på forhånd – vi tager kun imod gæster med reservation. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med god mad og dejlig stemning! Reserver din plads her
Vegetariske alternativer
Selvfølgelig tilbyder vi vegetariske alternativer! Angiv blot i din booking, hvor mange der er vegetarer, så sørger vi for at tilpasse menuen. Den vegetariske menu skifter fra gang til gang, men vi lover, den vil være både lækker og mættende!
Har du allergener, eller andre ønsker? Skriv til os på booking@densociale.dk, og vi gør hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker.
Desserter
Vi tilbyder også altid to forskellige desserter til kun 50 kr., som kan tilkøbes på aftenen. Spørg din tjener, hvad de har på dessertmenuen – vi er sikre på, at du vil finde noget, der frister!
Kylling i karry med ris og sprødt naan
Stegt laks med smørstegt spidskål, dild og nye kartofler
Pulled pork med coleslaw og hjemmelavede fladbrød
Varm rød karry med kylling, kokosmælk, grøntsager, kefirlime og jasminris
Grillet svinekotelet med æblekompot og kartoffelsalat
Fiskefrikadeller med remoulade og kartoffelsalat
Ratatouille med grillet halloumi og quinoa
Tagine med lammekød, tørrede abrikoser og couscous
Langtidsbraiseret oksesteg serveret med fyldig rødvinssauce og cremet kartoffelmos
Mør kylling braiseret i honning- og sennepsglasur, ledsaget af ovnbagte rodfrugter
Vegetarisk moussaka med lag af aubergine, linser og silkeblød béchamelsauce
Grillede lammekoteletter med rosmarin og en aromatisk hvidløgssauce
Ovnbagt torsk med smørsmeltet citron og en perlebygssalat
Saftig svinemørbrad med cremet champignonsauce og sprøde hasselbackkartofler
Krydret oksefilet serveret med hjemmelavet chimichurri og bagte kartofler
Grillet aubergine fyldt med ricotta, frisk tomatsalsa og quinoa
Klassisk coq au vin med møre små kartofler og friske grøntsager
Saftige kebabspyd af marineret oksekød med frisk yoghurt-dressing og lune pitabrød
Smørstegt andebryst med en intens appelsinsauce og vilde ris
Hjemmelavet paella fyldt med saftige skaldyr og møre stykker af kylling
ÅBNINGSTIDER
Mandag | 18.30 – 21.30
Tirsdag | Lukket
Onsdag | 18.30 – 21.30
Torsdag | Lukket
Fredag | 18.30 – 22.30
Lør & søn | Kun åben for selskaber
KONTROLRAPPORT