Menukort

Hos Den Sociale byder vi dig varmt velkommen til en oplevelse fyldt med smag og hygge. Her kan du nyde lækre hjemmelavede måltider i en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor fællesskab og nærvær er i centrum. Vi skifter dagens ret fra gang til gang, og vores menu fornyes hver måned med fristende retter, der altid er lavet fra bunden med sæsonens friske råvarer.

Serveringstider:

Middagen serveres hver mandag, onsdag og fredag kl. 19:00, og hyggen fortsætter helt til kl. 21:00 (fredag til kl. 22:00).
Husk at reservere din plads på forhånd – vi tager kun imod gæster med reservation. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med god mad og dejlig stemning! Reserver din plads her

Vegetariske alternativer
Selvfølgelig tilbyder vi vegetariske alternativer! Angiv blot i din booking, hvor mange der er vegetarer, så sørger vi for at tilpasse menuen. Den vegetariske menu skifter fra gang til gang, men vi lover, den vil være både lækker og mættende!

Har du allergener, eller andre ønsker? Skriv til os på booking@densociale.dk, og vi gør hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker.

Desserter
Vi tilbyder også altid to forskellige desserter til kun 50 kr., som kan tilkøbes på aftenen. Spørg din tjener, hvad de har på dessertmenuen – vi er sikre på, at du vil finde noget, der frister!

Vores menu

Onsdag den 12. februar

Kylling i karry med ris og sprødt naan

Fredag den 14. februar

Stegt laks med smørstegt spidskål, dild og nye kartofler

Mandag den 17. februar

Pulled pork med coleslaw og hjemmelavede fladbrød

Onsdag den 19. februar

Varm rød karry med kylling, kokosmælk, grøntsager, kefirlime og jasminris

Fredag den 21. februar

Grillet svinekotelet med æblekompot og kartoffelsalat

Mandag den 24. februar

Fiskefrikadeller med remoulade og kartoffelsalat

Onsdag den 26. februar

Ratatouille med grillet halloumi og quinoa

Fredag den 28. februar

Tagine med lammekød, tørrede abrikoser og couscous

Mandag den 3. marts

Langtidsbraiseret oksesteg serveret med fyldig rødvinssauce og cremet kartoffelmos

Onsdag den 5. marts

Mør kylling braiseret i honning- og sennepsglasur, ledsaget af ovnbagte rodfrugter

Fredag den 7. marts

Vegetarisk moussaka med lag af aubergine, linser og silkeblød béchamelsauce

Mandag den 10. marts

Grillede lammekoteletter med rosmarin og en aromatisk hvidløgssauce

Onsdag den 12. marts

Ovnbagt torsk med smørsmeltet citron og en perlebygssalat

Fredag den 14. marts

Saftig svinemørbrad med cremet champignonsauce og sprøde hasselbackkartofler

Mandag den 17. marts

Krydret oksefilet serveret med hjemmelavet chimichurri og bagte kartofler

Onsdag den 19. marts

Grillet aubergine fyldt med ricotta, frisk tomatsalsa og quinoa

Fredag den 21. marts

Klassisk coq au vin med møre små kartofler og friske grøntsager

Mandag den 24. marts

Saftige kebabspyd af marineret oksekød med frisk yoghurt-dressing og lune pitabrød

Onsdag den 26. marts

Smørstegt andebryst med en intens appelsinsauce og vilde ris

Fredag den 28. marts

Hjemmelavet paella fyldt med saftige skaldyr og møre stykker af kylling

#kraezodense

[instagram-feed feed=2]

ÅBNINGSTIDER

Mandag | 18.30 – 21.30

Tirsdag | Lukket

Onsdag | 18.30 – 21.30

Torsdag | Lukket

Fredag | 18.30 – 22.30

Lør & søn | Kun åben for selskaber

KONTROLRAPPORT

Se vores smiley-rapport